OVER MIJ

Wie ben ik 2024-04-02T20:00:44+02:00

Mijn naam is Marlies Groot Nibbelink en in 2013 ben ik gestart met Zorgwegwijs, nadat ik 7 jaar voor een onafhankelijk indicatie-adviesbureau had gewerkt en daarvoor 10 jaar als verpleegkundige.

Sinds 2014 verricht ik als casemanager/adviseur opdrachten in letselschadevraagstukken en geef ik trainingen op het gebied van regelgeving in de zorg. Ook heb ik in 2017 de opleiding herstelgerichte coaching in de letselschade gevolgd. Sinds die tijd heb ik mijn kennis vergroot door het volgen van scholing en training (o.a. herstelgerichte coaching in de letselschade) en natuurlijk door ervaring, uitzoekerij en nieuwsgierigheid!

Door vertrouwen uit te stralen, goed contact te maken, snel doorpakken en helder en duidelijk naar partijen te communiceren heb ik al veel mooie en uitdagende opdrachten goed af heb kunnen ronden.

Samenwerking en ervaring

Zorgwegwijs werkt sinds 2015 samen met VZ-expertise; een samenwerkingsverband van gedreven zelfstandige professionals binnen de letselschade.

Opdrachtgevers letselschade:

Op het gebied van scholing: