CURSUSSEN

Trainingen 2023-11-05T11:48:56+01:00

Iedereen die te maken heeft met regelgeving met betrekking tot de zorg weet hoe verwarrend regels kunnen zijn. De zorgwetten zijn, zeker sinds 2015, vaak verwarrend en deels overlappend. Door het volgen van een training wordt uw kennis hierover op peil gebracht. Met steeds de link naar de praktijk aan de hand van sprekende voorbeelden en handige tips.

TRAINING Wmo

Wat is het uitgangspunt in de diverse zorgwetten en hoe verhouden deze zich tot elkaar? Wat is het verschil in begeleiding tussen Wmo en Wlz? Wat betekent het als iemand vanuit de Wmo naar de Wlz verwezen wordt en wat is er mogelijk met een ZZP? Wat betekent Beschermd Wonen precies? Wat is verlengde Jeugdzorg? Wat is de rol van het Zorgkantoor? Wat zijn oplossingen voor het beperkte aantal uren voor de thuiszorg? Hoe gaan we om met een PGB in de Wmo en hoe werkt dat in de Wlz? Wat is de rol van het CIZ, de SVB, het CAK?

Op deze en nog veel meer vragen wordt antwoord gegeven tijdens de trainingen die wekelijks gegeven worden, zowel bij diverse Wmo-afdelingen als bij Zorgkantoren. Op maat gemaakt en aangepast aan de wensen van deelnemers. Helder, duidelijk en aan de hand van praktische voorbeelden.

Door ook in de praktijk te werken binnen letselschadezaken en als Wmo- en Wlz-adviseur zijn er praktijkvoorbeelden te over.

Meer informatie? Neem contact op
cursus-wmo-herstelcoach-zorgwegwijs